אסולט לילי, פרק 3

שלום לכולם ושבוע טוב!
יום ראשון נוסף הגיע, ואני כאן עם פרק נוסף של אסולט לילי. לדעתי זהו פרק מעולה, ואנחנו מקבלים בו לא מעט תשובות (אך כמובן שלא את כל התשובות… בכל זאת אנחנו רק בפרק 3 חח).
עוד משהו חדש שמזכירים בפרק שקשור לעולם של הסדרה הוא המושג "מיומנות נדירה", שלצערי הרב לא מרחיבים עליו יותר מדי בפרק (או בכללי בתכלס חח), אבל אני בטוחה שככל שהפרקים יעברו זה יהיה יותר ברור.
מציינת שוב כמה אני שמחה לקרוא את כל התגובות ולדבר עם כולם על הסדרה! באמת שזה כיף ממש, תודה רבה לכם שאתם מאפשרים לי לחוות את זה ♥
אז תהנו, ואשמח מאוד אם תשתפו את הטורנט בסיום ההורדה~
ליה.

Torrent | Drive

About TsUNaMy WaVe

השאירו תגובה

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

23 תגובות

  1. וואו פרק ממש יפה!
    סוף סוף זכינו לדעת קצת יותר על יויו ועברה…
    עכשיו לשאלות חחח לגבי כל הקטעים שמישהי עם שיער לבן דיברה עם יויו זה כאילו היה השוצאנגל שלה והיא דמיינה את זה? לא כל כך הבנתי את זה..
    וזה שרירי קראה ליויו אונה-סאמה( אחות גדולה) ויויו קראה לשוצאנגל שלה גם אונה-סאמה הם ממש מתכוונים שהם אחיות? או שזה פשוט כינוי שהשילדיות קוראות לשוצאנגלות שלהן?

    0
    0
    • אכן, כל פעם שראינו את יויו מדברת עם מיסוזו בפרקים זה היה כנראה הזיה/אשליה, מאחר שכמו שנחשף לנו בפרק היא מתה כבר לפני שנתיים.
      לגבי השאלה השניה – ממליצה לחזור להסברים על שוצאנגל בפרק הקודם. זו "שבועת אחיות", שתי בנות נשבעות להיות בקשר של אחות גדולה ואחות קטנה (לכן זה משהו שאפשר לעשות רק כשיש הבדל בגיל, בנות מאותה שכבה לא יכולות לעשות את זה). גם בתחילת הפרק הזה יש את מסמך "חוזה השוצאנגל" שלהן, אם עוצרים לקרוא אותו אפשר לראות שכל אחת מקבלת הגדרה של אחות גדולה/קטנה (כמובן בנוסף להגדרה של שוצאנגל ושילד).
      ואכן, אני מסכימה שזה פרק יפה ^^

      0
      0
  2. היה פרק ממש יפה🤩. היה ממש מעניין לקבל יותר על ההיסטוריה של יויו. אגב, זה רק אני או ששבועת השוצאנגל באמת מנוסחת כאילו הן מתחתנות?

    0
    0
  3. פרק מדהים!
    נשבר לי הלב כשראינו לראשונה את כל הצ'ארמים העזובים אצל ההיוג', זה גם מוכיח שהסדרה הסבירה לי מספיק טוב את העולם כדי להבין מהי המשמעות הטראגית של המראה הזה (גם מעבר להסבר המפורט שהגיע מיד אחר כך, שאולי הוא מיותר אבל זה לא נורא גם אם כן…).
    הסיפור הלך ונהיה כואב יותר ויותר עד שרירי לקחה את העניינים לידיים והתחילה להזיז את המצב לטובה. החיבור בינה לבין יויו על רקע העבר הטראגי של יויו עצמה פשוט מרגש 3>
    האור הודלק בחדרה של יויו סאמה, מצפה ממש להמשך, תודה רבה (:

    4
    0
    • בבקשה! שמחה שנהנת ♥
      וכן, הפרק הזה מראה לנו לראשונה את הצד האכזרי של העולם הזה, שהגיוני שהוא קיים אבל עד עכשיו לא התמקדנו בו בכלל. גם ממש לא קשה לפספס שחוץ מהקבר של מיסוזו היו במקום קברים נוספים, זה העולם שהדמויות שלנו חיות בו

      1
      0
  4. דבר ראשון תודה על התרגום.
    עוד פרק מדהים של הסדרה שנגמרה כלכך מהר.. פרק מדהים ויפה!
    אני כבר מחכה כלכך לפרק הבא …

    0
    0
  5. תודה על התרגום אני סקרנית לדעת עוד על יויו הפרק היה מדהים אני מחכה לפרק הבא

    0
    0
  6. פרק מעולה, סצנה עוצמתית עם כל הצ'ארמים…
    כל הסדרה מרגישה טיפה *gay*😂 שזה נחמד (רק מוזר שמצד שני זו שבועת אחיות😅)
    תודה על הפרק!

    1
    0
    • בבקשה!
      רואים שאתה לא משלים את השיחות על הסדרה בשרת חח. הסדרה הזאת היא gay bait ממש לפי הספר, לול.

      2
      0
  7. אוקי תגובה שניה להיום D:
    אני מעדיף להתעלם מכמה נקודות בסדרה כרגע. (הן לא מפריעות לי, אבל אני בתגובה הזו מתעלם כי זה פרק עמוס ממש)
    אני חושב שאחד הדברים שאני הכי אוהב בסדרה הזו- זה המבנה של העלילה
    בפרק הזה בייחוד קיבלנו מבנה כ"כ יפה ושלם, פשוט הרגשתי אומנות. (אפרופו אומנות איפה המנגינות היה פחות חח)
    ונתחיל מיויו, לא ידוע לנו מספיק עליה אבל מה שבנתיים,
    הייתה ילדה שקראו לה יויו, שקטה נעימה ונחמדה רבת כישורים עם אחות מושלמת, קרתה תאונה שמיסוזו הגנה עליה בחייה, ורצו להאשים אותה.
    כמובן, שזו טראומה קשה כי לא רק שהיא חווה את האשמה העצמית היא גם מקבלת את זה מהחברה שלה.
    לבסוף היא כמובן מזוכה ומנוקה מאשמה, אבל הפצע לא החלים והיא הופכת לסגורה יותר.
    הכח של יויו הוא הרסני גם בלי שהיא מפעילה את הטרנס כל שכן איתו. כל זה גורם לה לפחד מהכח שלה, לפחד מחברה, לפחד מלהיות שוב בקשר כי אולי היא תפגע. לכן היא מתבודדת מהחברה שלה והופכת לעצמאית. אבל יותר גרוע מזה היא גם גלתה מעצמה ומהאישיות שלה ונראה שזה למעשה מפריע לה והיא כן רוצה שינוי אבל לא יודעת איך. רגע, מה לעזעזל מה הקשר מה שכתבת בשורה הזו? שאלה טובה!
    כאן נכנסת האשליה שלה, למעשה הסיבה שהיא הוזה אותה היא דיי ברורה, היא מתגעגעת, ומרגישה אשמה (אולי אפילו החיבור שלהן גורם לה לחוש אותה יותר חזק אפילו) וכנראה עד שהיא לא תהיה שלמה עם המוות שלה היא עדיין תראה אותה. נכון, אבל אני רוצה להוסיף על זה אם אפשר את מה שאמרתי לפני, ביום שמיסוזו מתה, יש חלק של יויו שמת.. או לפחות כך חשבה אחרי כל יום החלק שבה שרוצה לחזור לחיים מגיע בתור מיסוזו ומנחה אותה, מספק לה צד שני לסיטואציה, והיא בשיח מגלמת את עצמה הסגורה והמפחדת.
    המבנה בפרק הוא מאד מעניין כפי שהזכרתי בהתחלה כי רואים את התהליך של התחלה אמצע סוף בצורה מושלמת
    ההתחלה היא יויו סגורה ומייבשת (התה המפורסם) אחרי זה היא תוקפנית ומנסה להרחיק את רירי ממנה אחרי זה היא מבינה שהיא בעצם מפחדת מרירי, (ממה היא מפחדת? היא מפחדת להתחבר זה פחד לא ברור והיא לא מבינה אותו באמת אבל היא יודעת לזהות שזהו פחד אך לא יודעת להסביר ממה בדיוק. למעשה יש חלק ביויו שמנסה ורוצה לפרוץ ורק מחכה למישהו שיבוא ויציל אותו)
    כשהיא מבינה שהיא מפחדת מרירי היא מנסה להבין מה הפשר ומנסה לתקוף אותה כדי להוכיח שאין לה ממה לפחד ממנה.
    אחרי זה הן יוצאות להלחם ויויו כמובן נלחמת לבד כי היא המפלצת ככה היא חושבת, ולכן היא נלחמת לבד המפלצת מול המפלצת
    אבל למעשה היא לא רואה את עצמה ככה לגמרי אלא בטוחה שככה כולם רואים אותה היא מצידה חושבת שהיא במידת מה בסדר אבל הקהל חושב עליה אחרת בייחוד מי שיראה את האני האמיתי שלה, זה שהיא מנסה להסתיר. (יש למעשה את מה שאתה חושב על עצמך, מה שאחרים חושבים עליך, ומה שאתה חושב שאחרים חושבים עליך)
    מגיעה רירי ומצליחה לשבור את ההגנות של יויו, ואת כל מה שהיא חשבה ברגע אחד. היא פשוט אמרה לה שהיא מקבלת אותה, לא משנה מה.
    ואז יויו קיבלה בעצם את כל מה שהיא רצתה… ואפילו לא ידעה שזה מה שהיא רצתה.
    הרי היא חשבה לעצמה, מי שלא ראה הכל לא יבין, אז אף אחד לא מבין ולא יבין. אז אין לי סיכוי. ורירי, פשוט וקל אמרה לה שהיא אחותה לא משנה מה (אולי זה יתקשר למיסוזו אבל נראה בהמשך) ואז, נכון שהיא לא מבינה זה לא משנה.. (למעשה רירי היא היחידה שראתה את יויו לפני ולכן היא יודעת מי זו יויו שיויו מתגעגעת אליה.. אולי אפילו יויו רואה ברירי (ועל ידי רירי) את יויו שהיא מתגעגעת לראות כל כך הרבה זמן ואולי יום אחד היא תוכל לחזור לעצמה ככה, לכן יתחיל קשר מאד חזק בינהן.
    יש עוד מה לדבר… הרבה אבל נעצור פה זה מספיק (גם נגמרת המנגינה עוד מעט)
    חוץ מדבר אחד מצחיק שכולן פשוט יושבות לצפות בהן מתאמנות ומביעות דעה כמו זקנות חחחח כאילו, אין לכן משהו יותר טוב לעשות? (אני לא שואל על קאדה חלילה)
    תודה על הפרק, ותודה שיש לנו כאן מקום שכיף לדבר בו כל כך על סדרות

    9
    0
    • בבקשה!!!
      וואי ממש אהבתי את מה שאמרת שמיסוזו היא בעצם הצד שבתוך יויו שהיא רוצה להחזיר, והצד שמנחם בעצם את "יויו העכשווית" ומנסה להראות לה דברים מזווית אחרת. זה ממש הגיוני! וגם ממש מתאים למיסוזו… אני חושבת שלמרות שזה ברור שזה "יויו מדברת לעצמה", ברגע שמיסוזו האשליה *טיפה* מגזימה, היא ישר מפסיקה ללחוץ וחוזרת להיות מנחמת… כי זה מה שמיסוזו הייתה בשביל יויו.
      תודה רבה על התגובה, אני שמחה שסה"כ נהנית מהפרק ואני תמיד שמחה לקרוא מה שיש לך להגיד ^^

      6
      0
      • יש סצנה ספציפית ששמתי לב אליה היום יותר, בשבוע שעבר במסגרת צילומי הקטע האהוב ונשמרה לי במחשב עד עכשיו חח
        בסצנה יויו מזהירה ומנסה להרחיק את רירי ממנה כדי שלא תפגע ואומרת לה "זו מי שאני, מפלצת מכוערת ומתועבת שמונעת על ידי שנאה" ואחרי זה רירי נלחמת בה ומוכיחה לה שהיא לא רואה אותה ככה.
        כשיויו אומרת את זה רואים את ההשתקפות שלה מהחרב של רירי ככה שהיא בצבע אפור ובחרב של רירי היא נראת בצבע זהב.
        לפי מה שכתבתי לפני כן שיש בעצם שני צדדים אצל יויו, ורירי רואה את הצד הפנימי שלה, אז שמנסה הרבה זמן לפרוץ החוצה. בסצנה הזו רואים את זה בצורה כל כך טובה מהצד של יויו אנחנו רואים אותה נראת אפלה וקצת מפלצתית
        אבל, מהצד של רירי אנחנו רואים את הצד האמיתי שלה שבעצם היא זוהרת ובצבע זהב- אפשר לתת לדמיון לפרוח פה בתיאורים של לבן וזהב.. אבל בלי גם לנסות לנחש מה הכוונה אנחנו יכולים לראות את הנקודה הזו בסצנה המאד ספציפית הזו.
        (אני אשלח בדיסקורד את התמונה הזו עם ההודעה הזו מצורפת)
        תודה רבה יום טוב :}

        2
        0
  8. תודה רבה על הפרק!
    קאדה ממש משעשעת אותי, האובססיה שלה כלפי רירי… לול
    והנה מאי! ציפיתי מאוד לפרקים איתה בגלל התמונות ששלחת בדיסקורד… אני מצפה לראות ולהכיר אותה, היא נראית דמות נחמדה ומעניינת (: והמעבר שלה ממש מקסים! (זה שב11:15 בערך, זה ממש חמוד חח)
    מיסוזו מאוד מסקרנת אותי, היא קשורה לעבר של יויו, והיא פרי הדמיון שלה, אני משערת שבעקבות הטראומה שיויו חוותה כשהיא הייתה אחותה הקטנה של מיסוזו, יויו לא יכולה לא לחשוב עליה, היא מאשימה את עצמה… או שזה בעקבות פחד (אם קיים כזה) שלה להיות לבד? למרות שרירי שם, הקשר בין יויו לרירי מעניין גם, ומקסים (: למרות מה שקרה עם הצ׳ארם של יויו, רירי עדיין מעריכה אותה ולא נותנת לזה להשפיע על הדעה שלה לגבי יויו, ויויו מוצאת בה נחמה? הרגשה טובה?… היא בהחלט לא מרגישה לבד עוד, והיה די מצמרר (אם אפשר לקרוא לזה ככה) לראות את האור בחדר שלה נדלק… כנראה אחרי כל הזמן הזה (^:
    ומויו :catpaws: אאא אני באמת שמחה לראות אותה (גם אם לא הרבה) היא ממש מקסימה בעיניי!
    …ממש נחמד לדעת על עוד מושג בסדרה, בניית העולם של הסדרה הזאת מאוד מעניינת אותי.
    עם הפרקים, הסיפור נהיה מרתק אך די כואב… אני מאוד מצפה להמשך העלילה (:
    הפרק היה מאוד יפה!
    תודה שוב (:

    3
    0
    • בבקשה, ותודה רבה על התגובה! ♥
      וואי כן, החלק שהאור בחדר של יויו נדלק ורואים את הדמעות בעיניים שלה… זה כזה קטע טוב.
      ומאי באמת חמודה בטירוף!!! אני חולה עליה. יהיה לנו ממנה יותר בקרוב!
      ואני שמחה שאת אוהבת את מויו! אני גם אוהבת אותה האמת חח. ואני חושבת שהיא הדמות ה"לא ראשית" עם הכי הרבה זמן מסך, אז למזלך וגם למזלי עוד נראה אותה הרבה ^^
      וכן אין ספק שהמוות של מיסוזו בהחלט השאיר חותמת טראומה עמוקה על יויו… לאט לאט רירי מצליחה לעבור את החומות שלה, אבל כמו שראינו אותה בסוף הפרק עדיין בוכה, כנראה שיש עוד דרך לעשות…

      3
      0
  9. תודה רבה על הפרק!!!
    הפרק הזה היה מעולה~
    בהתחלה כשהסבירו על המיומנויות הנדירות זה היה ממש מעניין. מסקרן אותי מה המיומנויות הנדירות של השאר.
    מעניין למה מתכוונים בזה שהיוג' "משוחזרים" (כלומר איזה תהליך הם עוברים ואיך זה קורה)
    החלק שראו את כל הצ'ארמים העזובים אצל היוג' היה ממש עצוב ומרגש
    העבר של יויו עצוב C:
    אפשר להבין למה אחרי מה שקרה יויו מתבודדת מהחברה, משתדלת להיות עצמאי ומפחדת מהכוח שלה.
    אני חושב שמיסוזו היא תופעה של סוג של פוסט טראומה (?) היא לא שלמה עם המוות שלה, היא מרגישה אשמה וגעגועים ובגלל זה היא מדמיינת אותה.
    הקשר בין רירי ליויו גם ממש מקסים ומעניין, היה מדהים ומרגש שלמרות שרירי ראתה את את החלק הזה ביויו כלום לא השתנה ביחס שלה אליה:TsukasaCry: (כן, ויתרתי על הניסיון להשתמש באימוג'ים חח)
    החלק שפתאום ראו עוד קברים היה מצמרר
    וגם החלק בסוף כשהאור נדלק היה מאוד מרגש :TsukasaCry:
    מעניין איך העניין עם מיסוזו ימשיך להתפתח ואם בסוף יויו תפסיק לדמיין אותה וגם איך יויו תתייחס אל רירי אחרי מה שקרה.
    כבר מחכה לפרק הבא~ שיהיה בהצלחה לרירי בהקמת הלגיון :kek:

    3
    0
    • בבקשה גיל, ותודה על התגובה המפורטת!!
      המיומנויות הנדירות זה באמת קונספט מגניב בטירוף. אנחנו נקבל מזה עוד קצת גם בהמשך!
      ואכן, בהצלחה לרירי עם הלגיון למאו

      2
      0
  10. תודה רבה
    ^_^

    0
    0
  11. וואו, איזה פרק מהמם! מאד נהנתי לצפות בו ולגלות עוד מהעבר של יויו, זה מסביר לנו את ההתנהגות שלה וגם היה מעניין לראות מה קרה שם 3:
    מהקטע שבו רירי הלכה ליויו כשהיא נלחמה מול היוג' הדברים היו קצת צפויים אבל עדיין זה היה מרגש לראות אותן, הן פשוט מקסימות 3>
    תודה רבה על התרגום ♥

    0
    0

השאירו תגובה

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*